Cauta in stiri

RSS Feed

European Superbike

Yamaha R1 domina in Europa prin titlurile Superbike din Marea Britanie si Olanda

30.09.2009
Foto ©: Airwaves Yamaha

Leon Camier, pilotul echipei Airwaves Yamaha, si-a adjudecat acum doua zile la Silverstone un alt titlu in Campionatul Britanic de Superbike, dupa ce a obtinut cea de-a saptesprezecea sa victorie din actualul sezon competitional.

Coechipierul sau James Ellison este favorit in lupta pentru locul secund, mai ales ca acesta a castigat a doua cursa de la Silverstone si are acum un avans de 39 de puncte fata de principalul sau urmaritor, Stuart Eaton de la Hydrex Honda.

Ultima etapa a Campionatului Britanic de Superbike se va desfasura la Oulton Park intre 9 si 11 octombrie, echipa Airwaves Yamaha contribuind esential la diferenta de 145,5 de puncte pe care o are acum producatorul japonez in clasamentul constructorilor, urmat fiind de eternul rival Honda.

Tanarul pilot australian Gareth Jones (RT Motorsports Yamaha) a castigat Campionatul Olandez de Superbike pe o motocicleta Yamaha R1 de fabricatie 2008. Al doilea loc a fost ocupat de Raymond Schouten (VD Heyden Motors Yamaha) care a pilotat tot sezonul un R1 2009. De fapt, cinci din primele sase pozitii au fost ocupate de motociclete Yamaha R1.

Yamaha Racing

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.