Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Yamaha World Superbike Team 2009

13.02.2009
Foto ©: WSBK

Yamaha World Superbike Team si-a prezentat oficial noua schema de culoare pentru anul acesta, alcatuita din nuanta albastru racing specifica producatorului japonez si sponsorii echipei pentru sezonul ce sta sa inceapa.

Incepand cu acest an echipa apartine in intregime de Yamaha Motor Europe, motiv pentru care si-a schimbat denumirea din "Yamaha Motor Italia" in "The Yamaha World Superbike Team". Aceasta are doi noi piloti in componenta, Ben Spies de trei ori campion in AMA Superbike si britanicul Tom Sykes, ce vor pilota o motocicleta YZF-R1 complet noua cu tehnologie derivata din MotoGP.

Sponsorilor constanti ai echipei: FIMER, Akrapovic, Meccanocar, Fabbri, NGK, Rapid Inside, Volvo, Domino, DID, Magneti Marelli, Beta si BMC li se alatura anul acesta BM Group, Yamalube, Parts Europe si Novation.

Atat Ben Spies cat si Tom Sykes sunt nou veniti in Campionatul Mondial de Superbike, dar s-au dovedit deja a fi rapizi si extrem de competitivi in testele de dinaintea inceperii sezonului, acestia mai avand ocazia sa se familiarizeze cu noua echipa si motocicleta la Philip Island saptamana viitoare, in ultima sesiune oficiala de teste premergatoare primei etape din Australia de pe 1 martie.

Ben Spies, Yamaha World Superbike Team
"Motocicleta inspira incredibil de multa incredere. Felul in care livreaza puterea atat de lin, mai ales pe viraje uscate cat si ude este incredibil. A devenit din ce in ce mai buna pe parcursul ultimelor luni de teste, abia astept sa fiu pe linia de start la Philip Island pentru prima cursa."

Tom Sykes, Yamaha World Superbike Team
"Este o provocare sa te intelegi cu o noua motocicleta, o noua echipa si un nou campionat in acelasi timp, totusi faptul ca motocicleta este uimitoare si echipa atat de profesionista a facut-o o provocare minunata, ma inteleg bine cu noul R1, cadrul se simte ferm si echilibrat, asemenea lui Ben abia astept sa ies pe circuit si sa concurez cu ea!"

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.