Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Yoshimura intra in World Superbike

01.12.2009
Foto ©: Suzuki Racing

Renumita companie japoneza Yoshimura, specializata in tuning si productia de componente aftermarket de performanta, va concura in 2010 in Campionatul Mondial de Superbike folosind superbike-ul Suzuki GSX-R 1000.

Echipa japoneza va participa ca wild-card la o parte din curse, avand obiectivul de a aduna informatii tehnice pentru urmatoarea generatie de produse aftermarket.

Yoshimura are in prezent echipe in Campionatul Japonez de Superbike si Campionatul Mondial de Anduranta, in care a si castigat cursa de 8 ore de la Suzuka. Mai cunoscuta este insa ramura americana a companiei japoneze, fondata in 1971, care a atras atentia prin succesul din campionatul AMA Superbike, obtinand numeroase titluri cu ajutorul lui Mat Mladin si Ben Spies.
 
Yoshimura a fost asociata cu cursele de motociclism timp de aproape 60 de ani si trebuie sa multumim atat sportului pentru pasiunea pe care ne-a dat-o cat si fanilor si sponsorilor ce au impartit aceeasi pasiune atat de mult timp,” a declarat presedintele Fujio Yoshimura.

Yoshimura a depus mereu eforturi pentru dezvoltarea ideilor noi iar provocarile noastre au creat multe produse.[...]Acum echipa Yoshimura a decis sa intre intr-o noua provocare; aceea de a participa ca wild-card intr-o selectie de curse World Superbike in 2010. Acest fapt ar trebui sa ne ofere noi oportunitati de a dezvolta noi produse aftermarket de inalta calitate pentru piata internationala.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.