Cauta in stiri

RSS Feed

enduro

Zarnestiul devine in acest weekend capitala enduro-ului est european

09.07.2010
Foto ©: Vectra Racing

Sambata, 10 iulie, in apropierea circuitului de motocros din Zarnesti se va da startul in Cupa Austrotherm, eveniment care inglobeaza cea de a patra etapa a Campionatului Est European de Enduro si prima etapa din actualul sezon al Campionatului National de Enduro.

Pe langa cele doua campionate, in acest eveniment este inclusa si in Cupa MACEC, iar Cupa Austrotherm devine, astfel, cea mai importanta competitie dedicata enduro-ului clasic care se desfasoara in acest an in Romania. Traseul are aproximativ 43 de km si pentru clasa A sunt programate trei probe speciale, pentru clasa B doua, iar pentru cei care concureaza in cadrul clasei C o singura proba speciala. Aceasta ultima categorie se adreseaza debutantilor, avand traseul cel mai accesibil.

Evenimentul va incepe vineri, 9 iulie, cu prima runda de inscrieri si verificari tehnice si va continua sambata, 10 iulie, cu a doua sesiune de inscrieri si revizii tehnice urmand ca la ora 10.00 primii concurenti sa ia startul.

Printre pilotii romani care vor concura in Cupa Austrotherm, eveniment organizat de Moto Club Vectra Zarnesti, se afla si Mani Gyenes. Cel mai titrat pilot roman de enduro si-a propus ca in acest an sa isi treaca in palmares cel de al patrulea titlu national la enduro si desi alaturi de alti enduristi in urma cu zece zile concura in cel mai dificil raliu hard enduro al lumii (Red Bull Romaniacs), la Zarnesti porneste ca principal favorit pentru castigarea clasei A. Krisztian Nagy, castigatorul Prologului Red Bull Romaniacs la clasa Hobby Team este si el unul din favoritii competitiei de la Zarnesti, satmareanul propunandu-si un loc 1 la clasa B.

Program Cupa Austrotherm
(etapa IV Campionat Est European, Etapa I Campionatul National de Enduro, Cupa MACEC)
Vineri 9 iulie
17:00 – 22:00 Inscrieri si revizia tehnica

Sambata 10 iulie
07:00 – 09:00  Inscrieri si revizia tehnica
09:00 – Briefing
10:00 – Start
17:00 – Finisul primei zile

Duminica 11 iulie
09:00 – Start

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.