Cauta in stiri

RSS Feed

competitii noi

Zero Motorcycles' 24 Hours of Electricross

26.03.2009
Foto ©: Zero Motorcycles

Zero Motorcycles organizeaza anul acesta in perioada 4-5 aprilie o cursa de anduranta de 24 de ore destinata exclusiv motocicletelor off-road electrice.

Aceasta se va desfasura pe circuitul 408MX Motocross din San Jose, California, si doreste sa demonstreze faptul ca motocicletele electrice sunt perfect capabile sa faca fata in cele mai dure conditii.

Echipele care vor concura cu motociclete Zero X au la dispozitie pachete de baterii extra, organizatorii punand la dispozitia tuturor competitorilor spatii tehnice unde pot incarca mai multe pachete simultan.

Zero Motorcycles’ 24 Hours of Electricross se anunta a fi un eveniment interesant care va forma tuturor o opinie in legatura cu durata de viata a unui pachet de baterii in conditii de cursa, cat dureaza pentru a opri si reincarca/schimba bateriile, sau cum rezista astfel de motociclete timp de 24 de ore.

"Acest eveniment aduna la un loc un grup de oameni incredibil de divers din toata lumea. Fiecare de la motociclisti de o viata pana la formatori de opinie ecologisti se grupeaza in echipe. Unii calatoresc mii de mile pe cheltuiala lor pentru aceasta oportunitate de a scrie istoria motociclismului." a declarat Neal Saiki, inventator si fondatorul Zero Motorcycles.

Via I The Kneeslider

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.