Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Ziua de teste Gas Gas de la Ghioroc - Arad s-a incheiat cu succes

16.03.2010
Foto ©: Patrick Moto

Peste 100 de motociclisti din zona Aradului au participat duminica, 14 martie, la Gas Gas Test Day, organizata de Patrick Moto si All Moto Wear la Ghioroc, in imediata apropiere a pensiunii La Konac.

Conform promisiunii organizatorilor, la eveniment au fost prezenti pilotii sponsorizati de Patrick Moto in campionatele de enduro ale Romaniei, Europei de Est si Europei: Sorina Sandu, campioana Romaniei si a Europei de Est la enduro fete, Ervin Kovacs Zsolt, campionul en-titre al Romaniei si al Europei de Est la Enduro E2 si Tudorel Cristea, vice-campion est european si campion al Romaniei la enduro E3. Cei trei piloti au oferit ajutor pe traseu si detalii despre motocicletele hard enduro folosite la test, EC 200 Six Days (2009) , EC 250 Six Days (2010), EC 300 Racing (2010) si modelul de trial TXT Boy 50 (2009).

Traseul a fost creionat de Patrick Boissy si a constat intr-un Cross Test, o sectiune de viraje stranse, urmata de  o portiune mai rapida, pe malul unui lac si mai multe urcari, de abordat in functie de abilitatile fiecarui participant la test. Pe parcursul mai multor ore, publicul a putut gusta din caracteristicile de pilotaj ale motocicletelor Gas Gas, foarte apreciat fiind si modelul de trial, o motocicleta prietenoasa, potrivita pentru cei care vor sa deprinda echilibrul si dozarea gazului. Gratie implicarii organizatorilor, nu s-a inregistrat nici un incident neplacut, atmosfera fiind calda si prietenoasa, in pofida vremii nu tocmai potrivite pentru practicarea sporturilor pe doua roti.

Ziua de teste Gas Gas a fost precedata vineri, 12 martie, de lansarea magazinului de motociclete, echipamente si accesorii All Moto Wear (Calea Radnei, nr. 264, Arad), care devine si dealer Gas Gas, intrand in reteaua Patrick Moto, importator al motocicletelor Gas Gas in Romania.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.