Uncategorized

Jocuri de cazino pentru motociclete

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sloturile sunt atât de populare printre jucătorii de cazinou că până și motocicliștii se pot bucură de pacanele tematice. Majoritatea cazinourilor evaluate includ în portofoliul lor jocurile de sloturi (peste 70% din jocurile de noroc sunt pacanele). Cele mai bune sloturi cu tematică din categoria motociclete și motocicliști sunt impresionante atât prin calitatea modului de joc, cât și a jackpot-urilor oferite.

Top sloturi tematice pentru motocicliști

Lista jocurilor destinate motocicliștilor (și în care simbolurile sunt legate de motociclete) este lungă, așa că îți prezentăm cele mai interesant opțiuni. Dacă te numeri printre pasionații de motoare sau, pur și simplu, vrei să joci niște sloturi care duc adrenalina la maxim, plus că oferă niște jackpoturi grozave, iată care sunt recomandările:

  •         Easy Rider

Un joc de pacanele creat în 2019 de Dream Tech și care oferă un RTP de 97, 18%, cu o volatilitate medie și un câștig de 1000x miza. Slotul oferă 5 role și are 25 de linii de plată, iar simbolurile fac parte din categoria Wild Rush și Spreading Wilds. În plus, câștigurile de tip Avalanche și Cascading reprezintă un plus al acestui slot cu zgomot de motoare turate la maxim.

  •         Reel Thunder

Este un slot care a fost lansat în 2013 (varianta mobilă) de către Microgaming. Jocul oferă 9 linii de plată, 5 role, dispune de o variație mică spre medie și are un RTP de 96, 95%. Jackpot-ul are o valoare de 20,000 de monede, iar modul de desfășurare a jocului este precum mersul pe motocicletă la drum lung – lin și relaxant.

  •         Easy Slider

Nextgen a integrat tematica motocicliștilor în acest slot cu 25 de linii de plată, 5 role și un RTP de 95%. Runda bonus “Slide a Wild”, cele 15 rotiri gratuite și multiplicatorii 2x sunt motive mai mult decât suficiente pentru a tură motorul motocicletei virtuale în acest joc că la aparate cu un câștig de până la 12,000 de monede. Bonusul “Slide a Wild” permite multiplicarea câștigului obținut în timpul rundei cu valori între 2x 6x în timpul jocului de bază și între 4x și 12x în timpul rotirilor gratis. Adrenalină la maxim!

 

  •         Slot Angels

Betsoft a lansat în 2012 un super joc de pacanele care se concentrează pe lumea bikerilor. Cu un RTP de 96,68%, variație medie și 30 de linii de plată, acest slot de top este pe placul motocicliștilor aventurieri. Simbolurile sunt legate de acest univers, cu motocicliști duri și baruri, iar modurile de multiplicare a câștigurilor “Party Free Spins” și “Darts Click Me” sunt perfecte pentru iubitorii de adrenalină.

  •         Biker Pigs

Pasionații de motoare și de câștiguri extreme își pot îndrepta atenția către acest slot de la Bwin Party. Este un joc la aparate cu 5 role și 50 de linii de plată, un RTP de 96, 64% și o variație mare. În timpul jocului pot fi declanșate runde gratuite și multiplicatori, dar ceea ce face jocul mult mai antrenant este jackpotul progresiv. Aproximativ 1, 5 milioane de dolari sunt puși la bătaie pentru motociclistul care reușește combinația câștigătoare. Asta înseamnă niște upgrade-uri serioase pentru motor!

  •         Road Cash

Tuturor motocicliștilor le sunt pe plac motoarele clasice, așa că, slotul acesta de la BF Games o să fie o încântare. Nu are decât o linie de plată, dar simbolurile sunt cele specifice jocurilor cu fructe, realizate de data aceasta într-o formă metalizată. RTP-ul este de 96, 2%, iar volatilitatea mică, iar multiplicatorii pot duce câștigul până la 970x miza plasată.

Pe modul lin sau cu adrenalina la maxim, cu motorul turat, sloturile cu tematică din lumea motocicliștilor reprezintă o provocare pentru orice pasionat de motoare și pacanele. Indiferent de motivul pentru care joci, cu siguranță că distracția este argumentul care determină rotirea rolelor și a roților virtuale!

 

Comments are closed.