Uncategorized

Road Cash – cel mai bun slot pentru motocicliști

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Beefee a lansat în 2019 unul dintre cele mai captivante jocuri păcănele – https://cazinoro.com/pacanele-gratis/ pentru motocicliști – Road Cash. De la coloana sonoră super antrenantă și animațiile 3D și până la rotirile gratuite, acest slot este 100% pe placul iubitorilor de adrenalină. Recomandat oricărui jucător de cazinou care este fan al jocurilor ca la aparate clasice, acest joc cu 3 role este deja un succes pentru sloturile cu tematică moto.

Tot ce trebuie să știi despre Road Cash

Jocul este un concept pe 3 role și 1 linie de plată, cu o grafică și sunete peste medie, precum și cu animații 3D de top. Jocul are un RTP de 96, 2% (peste medie) și o volatilitate mică. Acest aspect indică faptul că frecvența câștigurilor ce pot fi obținute de jucători este ridicată, numai că va fi vorba despre sume cu valori scăzute.

Pot fi plasate mize cu o valoare cuprinsă între 0,25 credite și 200 de credite, Simbolurile din joc sunt clasice (cireșe, șeptari și Bar -1, 2 sau 3 Bars), fiind integrate și semne noi, care au legătură cu lumea motociclismului. Este vorba despre un tatuaj (o inima străpunsă de un cuțit și cuvântul “Lucky”) care joacă rolul de simbol Scatter și un vultur cu o stea – simbolul Wild.

Interfața de joc reprezintă o motocicletă stilizată, cu niște aripi de vultur (simbolul libertății) și niște țevi de eșapament în flăcări. Deasupra este afișat un cap de vultur și logo-ul jocului – Cash Road. Fundalul muzical este antrenant și contribuie la atmosfera oferită de joc.

Cireșele oferă câștig la 1, 2 și 3 simboluri, în rest fiind necesar să se obțină o combinație de 3 simboluri identice pentru a câștiga. Iată și care este lista câștigurilor care pot fi realizate atunci când plasezi miza minimă (0, 25 credite) și pe cea maximă (200 credite):

  •   1x cireșe – între 0,01 și 8 credite
  •   2x cireșe – între 0,02 și 16 credite
  •   3x cireșe – între 0, 05 și 40 credite
  •   3x simbolul Scatter (Lucky) – între 0,05 și 40 credite
  •   3x orice simboluri Bar – între 0,05 și 40 credite
  •   3x Bar – între 0,10 și 80 credite
  •   3x dublu Bar – între 0,15 și 120 credite
  •   3x triplu Bar – între 1 și 800 credite
  •   3x Șeptar – între 20 și 16000 credite

Atunci când jucătorul obține 3x simbolul cu tatuajul Lucky, acestuia îi sunt oferite și 5, 10 sau 15 runde gratuite. Aceste free spins pot fi re-declanșate, numărul rotirilor gratuite fiind egal cu cel obținut la rotirea precedentă. În timpul acestor runde, câștigurile sunt multiplicate cu suma rezultată din aruncarea a 2 zaruri.

Pe cea de-a doua și a treia rola pot apărea simbolurile Wild (care înlocuiesc orice simbol, mai puțin simbolul Lucky – Scatter). Valoarea câștigurilor va fi multiplicată de 2x, 3x, 4x sau 5x. Jucătorul poate alege între modul manual de joc sau Autoplay (10, 20, 50 sau 100 de runde automate). Road Cash întrunește toate elementele pentru a fi considerat un slot perfect pentru fanii motoarelor, dar și pentru orice jucător căruia îi plac păcănelele de top!

Cazino Bitcoin pot fi o opțiune viabilă pentru cei care doresc să joace cu criptomonede. Cazinourile online bitcoin oferă aceleași funcționalități și divertisment ca și omologii lor bazați pe fiat. Jocurile sunt corecte și vin cu o caracteristică dovedit corectă care permite jucătorilor să verifice integritatea cazinoului.

Comments are closed.