Cele mai bune motoare

Un Ghid cu Cele Mai Bune Motoare de Ieșit pe Stradă în Acest An

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Motociclistii sunt mereu în căutarea ultimelor modele care intră pe piață în fiecare an. În timp ce unii doresc să afle totul despre cele mai bune motoare sportive, alții au o abordare mai practică și mai modestă în ceea ce privește achiziția. Nu toată lumea vrea să cheltuiască o sumă exorbitantă pe un motor sportiv sau pe o motor vintage care s-ar putea să nu fie util în situații practice. Acest articol trece în revistă unele dintre cele mai bune motoare care intră pe piață în 2020; cele pe care le puteți scoate pe drum în orice situație practică. Este important să recunoaștem că motocicletele pe care le achiziționăm pentru a merge pe stradă trebuie să fie practice și nu doar ceva pe care să le puteți folosi o dată pe lună. O motocicletă sportivă ar putea să nu fie suficientă pentru cerințele dvs. practice și de aceea trebuie să citiți recenziile motoarelor potrivite pentru terenurile accidentate. În această notă, să ne uităm acum la unele dintre cele mai bune motociclete pentru scopuri practice.

Aprilia RS 220

Aprilia RS 220:

Primul model pe care îl avem pe listă este Aprilia RS 220. Are un motor puternic de 1.100 cc RSV4 și un crank de 270 de grade. Cu o putere de 100 de cai în pachetul de 373 pounds, care este foarte revendicat, această motocicletă se află în fruntea listei noastre. La o scurtă privire, motorul are toate caracteristicile unei motociclete sportive, iar unii ar putea chiar să o numească așa. Cu toate acestea, spiritul practic al modelului este ceea ce trebuie luat în considerare și recunoscut, iar acesta este modelul care cu siguranță iese în evidență, prin prisma acestor lucruri luate în considerare.

BMW F900R:

A doua motocicletă de stradă despre care trebuie să vorbim este BMW F900R. BMW este un model care se remarcă pe piața motocicletelor. Avea un model similar lansat anul trecut, dar acest model este versiunea actualizată a aceluia. Vorbind despre caracteristici, are un cadru din oțel care o face cu atât mai robustă și are o putere de 105 cai putere și 68 cuplu. Există mai multe culori în care modelul este disponibil, oferindu-vă astfel multe opțiuni din care să alegeți.

Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour:

Ultimul pe care îl avem pe listă este Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour. A vorbi de motoare și de a nu menționa Ducati este nimic mai puțin decât un sacrilegiu. Ducati continuă să-și actualizeze modelele destul de frecvent, iar acesta este ultimul pe care îl avem anul acesta. Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour are o putere de 158 cai și are un cuplu de 95. În plus, are și o gamă de electronice bazate pe IMU, suspensie semi-activă și un quickshifter sus / jos. Cu un preț rezonabil pentru o Ducati, aceasta ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

Ducati

Acestea au fost câteva dintre alegerile noastre atunci când vine vorba de cele mai bune motoare pentru scopuri practice. Aceste modele au câștigat piața în 2020 și ar putea continua să conducă piața chiar și în anii care vor urma.

Write A Comment