Motoare sport

Cele Mai Bune Motoare Sport din 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Motoarele sport au un anumit farmec și fler, care le fac mai bune decât restul. Viteza, stilul și senzația care vine odată cu mersul pe un motor sport este ceva pe care s-ar putea să nu-l poți obține mergând cu o motocicletă cu patru roți sau cu o motocicletă obișnuită de stradă. Și de aceea, motocicletele sportive stârnesc interesul chiar și al celor care nu sunt pasionați de sport. Sunt ceva în care majoritatea iubitorilor de motociclete manifestă un interes imens. Simpla menționare a unei motociclete sportive poate face ca discuția de la orice petrecere mondenă să se schimbe și să ridice câteva sprâncene. Apropo, am adunat recenziile celor mai bune motociclete sport ale anului acesta. Astfel, dacă doriți să cumpărați singuri o motocicletă sport, acest articol ar trebui să vă ajute să vă faceți o părere!

Ducati V4S:

Acesta este preferatul nostru; prin urmare, îl avem în partea de sus a listei. Ducati V4S fură toate privirile atunci când vine vorba de motociclete sport, iar caracteristicile sale sunt lucruri pe care le-am putea cu ușurință dezbate într-un articol întreg. Cu toate acestea, să trecem la subiect: Ducati V4S este afacerea pe care o căutați. Greutatea, aspectul, puterea și tehnologia sunt la maxim. S-ar putea să trebuiască să plătiți ceva mai mult decât de obicei pentru a pune mâna pe această motocicletă, dar merită banii. S-ar putea să doriți chiar să o numiți investiție.

În modul economic are 35 mpg / 8,1 L / 100km și o autonomie de 193 km, motocicleta își merită poziția în partea de sus a listei noastre.

Bike

BMW S1000RR:

A doua motocicletă care a ajuns pe lista noastră este BMW S1000RR. Vom profita de această ocazie pentru a ne afunda direct în specificațiile cheie ale acestei motociclete și vă vom informa că are un motor Inline Four VVT, o autonomie de 150 de mile și o capacitate de 999 cmc. Acum, vorbind putțin despre istoria motocicletei, modelul S1000RR a fost lansat încă din 2005 și a dus la unele schimbări dramatice în peisajul motocicletelor sportive. Și-a modernizat continuu modelele, iar cel mai recent pe care îl avem este cel pe care l-am menționat aici.

Kawasaki Ninja H2:

Ultimul pe care îl avem pe lista noastră este Kawasaki Ninja H2. Acest motor nu doar arată absolut spectaculos, dar are și specificații care te-ar face să flurieri a mirare. La fel ca orice altă motocicletă pe care o avem pe listă, și aceasta a avut o evoluție serioasă de la lansarea primului său model în trecut. Trecând direct la specificații, modelul prezintă un motor Inline Four, o capacitate de 998 cmc și o autonomie de 110 mile. Aceasta face motocicleta o alegere decentă dacă sunteți nou în categoria motocicletelor sportive și doriți ceva experiență înainte de a pune mâna pe ceva mai scump.

Kawasaki Ninja

Concluzie:

Acestea au fost primele noastre trei alegeri de motoare sport care au făcut senzație în 2020. Desigur, mai sunt câteva motociclete pe care le puteți cerceta. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea celor mai bune alegeri, acestea sunt cele pe care trebuie să le luați în considerare. Alegerea finală e la dvs.!

Write A Comment